Mar 12, 2011

Ramai org bercakap tentang ini

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 7:08 PM
assalamualaikum readers tercayang

wah
rajen kan saya update blog harini
ni kes boring laa ni
rumate sume tdo
saya da xtau nak wat ape
menaip jela kejenye
hehe

ok
ni nak story psl heartbeat yg hangat diperkatakan skrg ni
sume blogger mesti tau kan psl ni
haritu duk blogwalking
pelik gak sume duk story psl heartbeat ni
al maklumlaa
saya ni bkn pandai pon psl mnde mnde alah ni sume
wat blog ni pom main taram je
ikut tutorial yg blogger blogger lain buat
hehe

one day blogwalking kat blog si cantik manis ni
die ade wat tutorial cmne nak letak heartbeat kat blog
terus follow tutorial die tu
hehe

at last,my blog pon da ade heartbeat cam blogger lain gak
suke suke
although my blog tak femes
ntah ade ke tidak org nak baca kan
xkisah laa
nak letak gak heartbeat tu
heehe

kalo nak tau cmne cara nak letak heartbeat tu
klik laa kat blog si cantik manis ni
selamat mencuba :)

3 oRg RaJiN MeNaiP:

Rawbot Artwork said...

weh..ape kebaekan benda nie?

ChEnTa HaTi ZaTi said...

BuDiN:aLaaa..
MnDe Ni CaM NuFNaNG GaK Laa..
SuMBeR iNCoMe DaLaM DiaM..
HeHe

ChEnTa HaTi ZaTi said...
This comment has been removed by the author.
 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review