Mar 12, 2011

Tsunami merisaukan

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 5:12 PM
assalamualaikum readers tercayang
apa kabo sume??
how ur weekend??
mine was good
lam erti kata lain,great
hahaha
walaupon xkuar gi mana mana..
duk lam bilik je tapi perasaan sgtlaa heaven..
want to know why??
because it's raining maa
sejuk sejuk cam ni melepak atas katil ngan selimut laa jwbnye
for sure laa kan:)

tadi baru basuh baju n kasut
tetiba ujan plak
apelagi
kelam kabut laa angkat sume sume tu
hahaha

owh
skrg hangat di berita n newspaper psl tsunami di jepun kan..
huhuhu
saya ada tgk some video tsunami tu
masyaALLAH
tuhan saja yg tau perasaan ni cmne
terus seram sejuk badan nie
dgr dgr cerita smlm
tsunami ni akan smpai ke malaysia pkul 6.40 ptg
ke kawasan pantai timur
Ya ALLAH
lagi laa perasaan takot tu muncul
mana taknye
my home sgt laa dekat ngan pantai
serius risau sgt
then smlm terus col my mom tnye pasal tu
die ckp,my dad da kemas segala sijil sijil and barang barang yg penting
in case ade emergency pape
dieorg terus kuar dari umah
mak sedara saya pon da gtau suh stay kat umah die
my dad asyik duk ngadap tv jer
nak tggu kot kot ade berita pape psl tsunami tu
risau sgt


lam kul 2 pagi my mom col balik
mmg da risau gila daa time tgk "mok" muncul kat skrin hp
then die ckp insyaALLAH xde pape
lam berita pon ade gtau kemungkinan tsunami xkan sampai ke malaysia
hopefully camtu laa
sama sama laa kita berdoa yerk semoga malaysia dijauhi dari segala bencana alam
amin

my mom pon ade kate gak
helikopter duk berlegar legar byk kali coz nak tgk keadaan pantai
kalu kemungkinan xselamat,pihak berkenaan akan inform kat penduduk
supaya berpindah


harap semuanya selamat laa
amin

2 oRg RaJiN MeNaiP:

Rawbot Artwork said...

wah..cam menakot kn jek..same2 la kte berdoa ye..

ChEnTa HaTi ZaTi said...

BuDiN:YaP..
MoGa MoGa SeMuA SeLaMaT..

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review