Mar 17, 2011

Aksesori Mak Enon Giveaway

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 12:06 AM
assalamualaikum readers tercayang
ape kabo sume??
hope sumenye sihat laa hendaknya
hehe

okey
for the first time saya join giveaway
yea kakak abang adik sekalian
for the first time
jgn terkejut
jgn membulatkan mata anda
jangan fikir byk byk
hahaha

kali ni saya kene tag ngan nadia
so,try laa join giveaway ni
mana tau kan kot kot bertuah badan
bleh hadiah yg comel kiut miut dari mak enon ade aksesori yg gojes
hehe
untuk pengetahuan korang sume
blog mak enon ni ade jual aksesori yg sgt laa cantik
kiut comel je sume
da laa murah murah
cnfirm korang rasa nk borong je sume
kalo xcaya,gi laa cuci mata kat blog mak enon erk..


let's check it out the rules of the giveaway


1. ikut suka korangla nak FOLLOW atau x blog aksesori mak enon nie.eloklah FOLLOW.kang kalo pemenang dah diumumkan,tiba tiba korang yang menang,hah camna tuh kalau korang x taw.
~done~
2. buat satu entry kat blog pasal giveaway nie.simple simple sudah.kalau nak buat berjela jela pun suka hati lah.jangan lupa promote promote sikit aksesori mak enon.paksaan nie!hehe kidding.
~done~

3. letak banner kat atas dalam entry korang.WAJIB.letakkan jugak link ke blog nie.WAJIB.
~done~


4.WAJIB tag 5 orang kawan korang.bagitaw kat dorang yang dorang kena tag.


~done~


5. tinggalkan link entry korang kat comment entry nie.comment entry nie ok.tinggal kat tempat lain gua x layan ok.
~done~


6. tarikh tutup penyertaan ialah pukul 11.59 malam 20 Mac 2011 iaitu hari ahad.


haaa
pada sape sape yg kene tag tu
cepat cepat buat tau
mane tau kot ade rezeki korang sume
hadiah die menarik mmg de bomb
of course laa dapat aksesori comel from mak enon
hehe


dah dah
jom usha blog mak enon
bye

0 oRg RaJiN MeNaiP:

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review