Apr 1, 2011

Fuhhhhhh...Berhaboookk...

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 7:39 PM
assalamualaikum readers tercayang

tuan tanah tidak berniat untuk menyepi or melarikan diri
tetapi keadaan memaksa tuan tanah mendiamkan diri seketika

walaupon masih aktif bermuka buku
hanya mampu mengucapkan bai bai kepada blog sahaja
hahaha
pooooyoooo
tapi seriyes
lately mmg busy
bebanan otak  namanye
time time genting cmni mmg byk test
byk assignment nak kene setelkan
byk project and report nak kena submit
byk presentation!!
aduh aduh
byk sungguh

papepon jgn mengeluh cik zati
org lain berlambak agi bizi dari kamu
rilex je dieorg
hehehe

arini setel 1 test
lab test object oriented programming

meh nak share ckit test,assignment,project,report n presentation yg bakal ditempuh oleh tuan tanah

3/4 - test math 2
6/4 - test mandarin 2
7/4 - lab test power electronic
9/4 - test signal system
12/4 - submit project for project management
13/4 - kuiz object oriented programming
13/4 -presentation mandarin
20/4 - presentation project object oriented programming
27/4 - submit report object oriented programming
project electronic design xsure agi bila kena submit


tuuuuudiiiiaaaaa
banyak x keje yg saya kene buat??
banyak x??
banyak kaaaannnnnn

bagos
dan skrg saya masih boleh goyang kaki gatal tangan menghupdate blog
double bagoooss
dan hari ahad ni masih ade plan untuk kuar berpoya poya
double triple bagooooossss
thumbs up to you zati
pasni bila da xcukup masa
baru terhegeh hegeh
xtido malam duk wat sume tu
time tu baru lah thumbs down to you zati!!

ishhhh
xtau laa nape perangai tangguhkan keje ni masih wujud lam diri saya??
ke korang pon cam 2 gak??
baik ngaku cepat
tembak kang!!
hahaha

cukup cukup laa tu
niatnye nak hupdate pendek je
da jadi pnjg plak
ate,sonok menaip kaannn
harus laaa pnjg
hahahah
bye :)


p/s:duet mara xmasok lagi..masok laa cepat..craving macam2  food da nih..:(

p/s/s:nnt saya hupdate psl picnic kat sg gabai n berpoya cari psl kat taman wetland tu erk..:)

3 oRg RaJiN MeNaiP:

pRiNceSSmYra said...

wahhh,,byk beno agenda nye,,,
last2 minit 2 mmg trend ea??
sy jua begitu tpi x sekronik anda,,
hahahaha,,
tpi wat salute lu la mek,,
lu mmg mantap la,,,

ChEnTa HaTi ZaTi said...

HaHaHa
LaSt MiNiT BaRu MeNcaBaR Tpi xLeH aMaLKaN SeLaLu..
KaNg PeNgSaN xCuKuP NaFaS LaK..
Ha4
Sy MaNTaP HaPeNyE MiRa Oiii??
PeLiK NiE...

soe hawani said...

lex luhhhhhhhhh... hihihi... :)

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review