Jun 12, 2010

PERPISAHAN

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 12:08 AM
khamis...
10 jun 2010
tamat sudah ojt aka on job training atau lebih dikenali sbgai li aka latihan industri aku...
huhuhu

perasaan??
SEDIH..SEDIH...SEDIH...
xtau nk gambarkn SEDIH 2 cmne...

hari last kat MICHELL NANKAI...
aku bertambah sedih bile dieorg duk wat ayat ayat yg bleh meruntuhkan jiwa aku
huwaaaaaaaa
rase nk nangis time time 2 jugak..
nyanyi lagu pepisahan..
buat lawak bagi aku gelak utk hari terakhir ngan dieorg

ari kamis 2 aku tgk kilang sepuas puasnya
aku pndg muka muka dieorg sume utk kali terakhir
SEDIH...

syg aku kat dieorg sume mmg xterungkap..
sy sgt sgt..
dieorg sume da mcm family aku sndiri
dieorg layan aku dgn baik
ikot sume kerenah aku

usikan usikan dieorg buatkn kami jadi rapat
dieorg sume cool,sporting n baik sgt sgt..
aku xtau nk describekan dieorg sume cmne
hanya yg kenal dieorg je tahu cmne sifat sifat dieorg

aku bertuah..
BERTUAH...
2 je word yg bleh aku tulis utk bgi sume org pham...
aku BERTUAH praktikal kat kilang ni
sebabnya aku dikelilingi oleh org org yg seperti darah daging aku sendiri
dieorg membuatkan aku tidak kekok utk bertanya,berckp,bergurau,gelak n byk lgi..

xde lgsg perasaan tension bile bersama dieorg sume
byk memori kami bersama...
terlalu byk..

thanx sgt sgt kat dieorg sume coz da byk tolong aku..
byk bgi semangat kat aku..
aku xdpt balas jasa jasa baik dieorg sume
terima kasih xterhingga...

aku xkn jmpe org org mcm dieorg sume kat mane mane
ibarat kata mereka...
yg hilang akan berganti
tetapi yg berganti tersebut xkn same dgn yg hilang...
kata kata mereka membuatkan aku sebak..
menitis air mata aku tanpa disedari...

aku bukanlaa seorg yg terlampau sensitif
tpi aku sgt sgt sensitif bila nk berpisah dgn org org yg aku syg...

malam kamis 2 aku ajk dieorg bbq kat pntai...
malam last aku bersama ngan dieorg sume..
mmg happening..
aku lupekan kejap kesedihan aku...
aku just nk happy happy ngan dieorg..
alhamdulillah...
sume yg aku jemput,dtg malam 2...
hepy sgt sgt..

bgi aku...
hari hari praktikal di NANKAI adalah hari yg paling manis dalam hidup..
lots of memory
but memory will remain forever :)))

kenapa perpisahan perlu berlaku???

p/s:emo emo emo

2 oRg RaJiN MeNaiP:

masha_alris said...

huhuhu
sedih bila berpisah ni kan...
tp nk wat camne setiap kehidupan pasti ade perpisahan....
ter'emo jgk rase....
isk isk

~~PaHiT MaNiS KeHiDuPaN~~ said...

KaK ZaM:BeToL BeToL..
SeDiH GiLe..
HuHu...
Tpi TeRPkSa..
nK WaT CmNe..

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review