Apr 9, 2009

SePi

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 12:39 AM
hmmmm...
lama tol aku x update blog ni kan??
ciri2 mlas dah wujud lam diri aku sejak akhir2 nie...
aku try untuk jadi rajin tpi x berjaya nmpknya...
hehehe...


alaaa...
ari 2 aku cuti mid sem laa...
sbb 2 laa x update..
plus ngan mlas2 ckit 2 yg jadi agak bersarang blog nie...
ha2

tpi xpe...
after this i will try 2 update my blog day by day...
trust me okey...
muahahahaha

sbnrnye byk bnde nak citer psl cuti sem baru2 nie..
tpi nnt2 laa erk..
sendi2 tgn aku x berapa bermaya untuk digerakkan mlm nie...
ceh...
aku berbohong disitu...
hehe

bile da lame duk kat umah,tetiba aku rase cam nk balik lgi lak...
wuaaaa...
tulun2....
bile laa nk cuti erk??
time duk kat umah rase kejap laa plak....
pejam celik daa kena balik jmti....
aku bukannya x suka balik cni tpi....
hmmmmmm....
pham2 laa tugas sbgai pelajar sometimes buatkan aku jadi x keruan...
bile tension melanda,aku mula laa teringatkan kampung halaman aku...
time 2 mmg aku rase nak balik dan2 2 gak..
tpi nasib baik laa suara parents aku lam hp leh selamatkan perasaan2 gila kau 2...
hehehe
wah...
tetiba jer emo lak mlm nie kan...
xpelaa..
bkn slalu pown...



okey laa..
smpai takat nie je laa untuk arini...
aku nak stdy jepun lak..
esok test...
mengerikan tol laa subjek nie...
maklumlaa.,
bkan bhasa budaya kita...
hehe
sume wish me lak erk....

bye...:)

4 oRg RaJiN MeNaiP:

pRiNceSSmYra said...

zati toek...
ape kamu wat bile kamu rindu sy???
muahaha jwb jgn x jwb....

~~PaHiT MaNiS KeHiDuPaN~~ said...

Hmmmm...
WaT ApE ErK??
xTaU LaA CoZ SyA X PrNaH RiNdU KaMoOo...
MuAhAhA

pRiNceSSmYra said...

sgt jahat kamoo yer...

ARMZ said...

i think you should change the colour of ur text coz ianya sgt2 lah menyakitkan mata n menyukarkan pembaca utk membacanya.. =)

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review