Dec 25, 2011

i'm here again

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 2:07 AM

assalamualaikum readers tersayang

alhamdulillah..
syukur sbb masih diberi kesempatan untuk menaip kat blog lapuk nih
taon 2011 da nak berakhir baru nak jenguk blog yerk
bagosssss tuan tanah...bagosssssss..
amalkan selalu..haha

bukan xmo update tapi byk benda menghalang
time idea datang,penyakit M plak dtg
time xde idea,rajin laa pulak
ah,lupekan jela
jnji update jgk haa arini

da xlame agi kite nak sambut taon baru kan?
rase cam kejap je masa berlalu
rase cam baru je sambung degree aritu
tup tup tingggal lagi 3 sem nak abiskan degree
makin banyak cabaran pasni
Ya ALLAH,permudahkan laa segala urusanku
amin

sem lepas betol betol mencabar
bkn stakat dari segi pelajaran,tpi dari mcm2 segi
kesihatan,persekitaran,org sekeliling
sem lepas rasenye paling banyak jadi hati tisu kot
manje betol!!
aduhaiiii,nak wat cmne
air mata ni senang je mengalir bila emosi xstabil
huhu

kalo ikutkan hati mmg nak je luahkan sumenye kat sini
tapi xbaik pulak storykan keburukan org
mengaibkan dieorg plak nanti
hope dieorg bleh berubah satu hari nanti
mmg dapat pengajaran besar dari peristiwa tu
jgn letakkan kepercayaan 100% walaupun kawan yg pernah baik and teramat baik ngan kita
hati manusia ni lain lain
sekelip mata boleh berubah
mmg tak disangka

hmmmm
sume ni sy luahkan kat my parent jela
dieorg je yg boleh paham jiwa sy
nadia,liya and mey boleh jgk cite kat pakwe masing masing
saya?
I'm single..

oooh yee
lupe nak gtau
saya skrg tgh cuti sem
tapi da nak abis cuti da pon

15 hb 1 nanti balik mfi
sedih kan
bila duk umah rase cam kejap je padahal da dekat 1 bulan duk kat umah
makan tdo tg tv online
ulang mnde yg same
eh tipu
ade jugak tolong mak masak
lipat kain
jemur kain etc
saya bukanlaa pemalas
haha

cuti sem kali ni asyik ulang alik ke kuantan
sebabnye mak sedara saya tak brape sihat
aritu admitted kat kuantan specialist 10 hari
sempat gak saya gi jaga die 4 hari

bila dapat balik umah,slalu gak laa pegi
doktor tak bagi die byk gerak
so die boring laa duk kat umah
kalo family saya pegi sana,bleh jgk sembang sembang
hehe

kawan kawan plak sume tak stat cuti lagi
takde geng laa saya nak hang out
boring boring

hmmmmm
sume duk sibuk ckp pasal azam taon baru laa
wishlist laa
saya plak?
wait haa
wait for the next entry
will story bout my wishlist
:)

before that

-

-

-

-

-

-

-

-

-


nah seketol muka tuan blog
mesti korang rindu kan?
lama tak tengok beliau

hahaha
sapa nak muntah,silakan :P

0 oRg RaJiN MeNaiP:

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review