Sep 6, 2011

Selama Hari Lahir :)

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 1:53 AM
assalamualaikum readers tercayang


alhamdulillah
arini genap umur sy 22 tahun
bersyukur sgt sgt sebab dapat teruskan kehidupan sehingga hari ni

mcm biasa setiap kali bufday mmg jarang dpt spent time ngan family sbb slalu ade kat tmpt stdy
tpi family xpenah lupa bfday sy
tdi mak,ayah n abg da kol wish bufday
tu pon da cukup bermakna buat sy


rase cam xpercaya umur da meningkat 22 tahun
still perangai cam bdk bdk lagi
hahaha

semoga dgn pertambahan umur ni, sy menjadi bertambah matang dalam membuat sebarang keputusan
semoga sentiasa berubah kearah kebaikan
semoga terus sihat dan berjaya di dalam kehidupan dunia dan akhirat
insyaALLAH

dalam umur 22 tahun ni masih lagi berada di alam universiti
insyaALLAH 2 tahun lagi bakal berada di alam pekerjaan
bunyi cam lama lagi kan?
tpi masa kejap je berlalu
rasa xsabar nak keje
naka balas jasa parent
kalo diikotkan mmg xterbalas dgn wang ringgit
tapi sy cuba sebaik mungkin utk bahagiakan dieorg

thanx pada sume yg wish bufday sy
xkire laa dekat fb,msj or live...
time kasih sgt sgt
:)


p/s:demam,batuk n selsema time bufday..:(

0 oRg RaJiN MeNaiP:

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review