Apr 10, 2011

CONTEST TEKA UMUR SI COMEL

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 3:09 AM
assalamualaikum readers tercayang

ewah ewah
rancak hupdate blog malam ni zati
xde keje ke nak buat??
hahaha
adeeeeee...banyaaaaaakkkk...
tapi nak wat cmne
da org tu tag kita
kita buat jelaa kan
lagipon kita mmg suka join join menda alah ni sume
sukeee..yeaaaaayyyyy 
:)


kali ni join contest teka umur si comel plak
mmg comel betol laa baby tu
geram mau peluk cium kuat kuat
hehe

let's check the rules 


1. Buat entri ringkas bertajuk “CONTEST TEKA UMUR SI COMEL“.
~done~ 

2. Letak banner contest di atas dalam entri penyertaan anda. Pastikan banner ini dilinkkan ke entri  ini.
klik untuk terjah baby comel
 ~done~

3. Anda hanya perlu meneka umur si comel  ketika gambar ini diambil. Untuk pengetahuan, si comel yang dimaksudkan bernama Sumayyah, anak saudara aku.  =)

 saya teka umur sumayyah 4 bulan setengah :)

~done~

4. Tag 3 orang rakan. Make sure orang yang anda tag tu tahu yang diorang di tag, eh. =D

:sape sape yg baca blog nie
:nadia ismail
:cik joyah

~done~

5. Tinggalkan link entri pentertaan yang anda dah buat tu kat dalam ruangan komen entri ni. Jangan tinggalkan kat entri lain pula, ya.

~done~

2 oRg RaJiN MeNaiP:

Sya Isya said...

OK, dah check. Terima kasih join. Nantikan keputusannya minggu pertama Mei, ya. Goodluck.

ChEnTa HaTi ZaTi said...

Sya Isya:HeHe..
oKeY..
ThanX YeRp :)

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review