Jan 31, 2011

Dot Dot Dot

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 3:01 AM
salam readers tercayang
how are you??
ur weekend was amazing or not??
hahaha

my weekend just can be 'bolehlaa'
hehe
tdi pegi alamanda
tdi erk??
i mean on sunday
hehe

saje je pegi jalan jalan
da boring tak tau nak wat pe 
boleh gak melantak kat sana 
wah
keje makan jerk
dari hostel da duk aim nak makan kat mana
actually kami plan nak makan pizza
makan mushroom soup hot hot mmg terbaik ah time ujan ujan cmni
tapi bile smpai sana
mak aiiiiii
manusia manusia baik punya panjang duk beratur kat luar pizza
tapi kami gigih gak gi intai
skali tgk perrrrgggghhhh
mmg ramai ar org kat dalam
terus tak jadi nak makan pizza
aliya tnye nak makan rasamas ke chicken rice
hmmmm
pk punya pk
nak gak makan mushroom soup
kat rasamas ade
so redah rasamas jelaa

saya n liya order roasters rice
plus mushroom soup
nadia lak order ape ntah
lupe lak
hehe

tapi servis rasamas kat situ cam kurang ckit ar
tak tau nape
mayb sebab org ramai kot
biar jelaa
janji perut kenyang kan :P


da setel setel sume
mulakan aktiviti jalan jalan
notakaki disini yerk
bukan jalan jalan saje
tapi jalan jalan kuarkan duet
itu yang saya tak suke
hahahahah

tgk jam da kul 9
gerak kuar dari alamanda
coz nak gi warta jap
smpai warta da 9.30
byk kedai da tutup
hehe

sebelum balik hostel
beli pulak burger kat luar warta tu
ish ish ish
nampak tak kat situ??
ye
kami mmg kuat makan
suka  makan
lam pala otak ni asyik duk pk makan jerk
haha


motif entry nie hape??
tidak lee saya tau
tapi yg nmpk ketara
nmpak sgt kami kuat makan
smpai hostel terus lesap burger tu lam perut 
haha 
:)

1 oRg RaJiN MeNaiP:

zila said...

makan itu perlu...hehehe

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review