Jun 19, 2010

kecewa

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 1:20 AM
perhatian
perhatian

saya xdpt smbg degree kat u
huh!!

ok fine..
xpe..
mayb xde rezeki..

pas cek result..
sibok text member member lain..
nak tnye dieorg dpt ke x..
pas sorang sorang aku tnye
sume kate xdpt..

pelik..
aneh sungguh..
then one of my friend bgtau yg ramai dak dak jmti xdpt..
woooooooffff...
ape kes lak nie..
nak boikot jmti ke hape..

ade laa salah sorang dari mereka..
try col utem tnye
then pihak utem bgtau..
dieorg reject awal awal lagi sebab kiteorg xanto result sem 6..
yap..
kiteorg mmg anto result sem 1 smpai sem 5 je
dah 2 nak wat cmne
result sem 6 belom dapat agi..

xkan laa kietorg memandai nak palsukan result lak..
adoii laa..
membe aku lak de ckp
kwn die dpat u..
kwn die 2 pon just anto result sem 1 smpai sem 5 gak..
cmne leh dpt lak????
ni yg wat kan kami sume lagi xpuas ati nie...

geram xyah ckp laa..
pasrah??
2 jelaa kami kena wat skrg..
redha je laa..

nak wat rayuan pon result sem 6 xdpt gak lagi..
da 2 cmne??
nak suh kami duk bace jer dukacita dimaklumkan permohonan anda TIDAK BERJAYA...

weeeeeiiiii
kami pon nak smbg degree gak laa...
ish..

parent aku suh aku smbg degree kat unikl mfi jer..
abis cite
yang 2 dari awal awal lagi aku da dapat offer..
hmmmmm...

mayb rezeki aku kat situ kot..
tgk laa cmne nnt..
redha jelaa...

0 oRg RaJiN MeNaiP:

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review