May 8, 2010

MooD Rindu Tpi aDe Selingan MooD Marah JaP

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 8:27 PM
rindu rindu rindu
siyes rindu

xsabo rasenye nak jumpe mereka mereka semua
nak hang out dgn dieorg

tau x sape yg aku duk rindu rindu nie??
xtau erk...
haaaa
aku rindu sgt sgt kat dak2 cos aku
mean fren fren aku kat jmti laa..

bile laa aku leh jmpe mereka erk??
sabo sabo
ckit mase je lagi

pasnie bleh laa aku join dieorg balik
nak balas dendam
bkn balas dendam sbb dengki ke hape
balas dendam nak bergelak ketawa ngan dieorg laa..

tpi..
nape setiap kali aku wat status lam fb,ade jer org bgi komen yg menyakitkan hati aku..
kadang kadang,aku rase xleh terima lawak lawak komen dieorg 2
mmg sakit hati

kenape slalu nak kaitkan aku ngan bdk 2??
aku xsuke laa!!!
tolong laa paham

aku xde kaitan ngan bdk 2
dan aku jugak xmo ade kaitan ngan bdk 2
plezz laa paham aku

setiap kali aku marah marah
korang mintak maaf
tapi pastu
duk kate kate lagi

aku pown xpaham laa perangai manusia nie
mintak maaf sekadar utk menghilangkan rase bersalah
ces ces
aku pown boleh cam 2

cube laa korang paham n wat reti bahasa ckit
aku kate xsuke
mean xsuke laa

jgn laa duk kate kate lagi...
dah muak otak aku duk dgr name bdk 2
MUAK tau tak????

haaaa
kan aku da marah
ish
aku xsuke laa nak marah marah nie
tpi ade laa org yg suke wat aku marah cmni

papepown
mood aku malam nie
adalah rindu
miss ketat ketat kat kesayangan kesayangan aku kat penang...

terutama skali kat
NADIA
MIN
MIRA
INA

yg lain lain pown aku rindu gak tpi dieorg kat atas ni rindu lebih ckit coz byk memori aku ngan dieorg

k laa
gtg
konsert af da nak start..tpi af8 kali ni cam kureng menyengat je kan??

0 oRg RaJiN MeNaiP:

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review