Apr 11, 2010

PeLiK KeR??CaM PeLiK Tpi XkOwT...

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 9:38 PM
Semakin ari rase semakin pelik lak idop aku nie
rase cam ade kekurangan something
cam xlengkap lak idop...

hurmm...
2 sume perasaan semata-mata kan??
ye..
aku tau
aku mmg patot bersyukur
idop aku dah cukup segalanya
aku ade parents yg syg aku...
aku pown syg dieorg ketat2...

aku ade abg yg sempoi n baik...
walaupown hari2 die ngusik aku...
tpi aku xkesah...
aku lgi suke sbb bleh gadoh blik ngan die..
hehehe
aku syg die ketat2 gak...

aku ade sedara-mara yg take care psl aku...
kalo dieorg xde,sunyi gak laa idop aku nie..

aku ade kwn2...
xkire laa kwn time SKTAM dulu ke..
time skol SMKPA....
time SMKIF...
time SMTB...
time klas bi kat TLC...
time JMTI..
sumenye aku syg...
walaupown korang x syg aku..
aku tetap sy korang...
hehe
baik x aku??wah..mntk puji lak nie...

aku sedar...
idop aku sbnarnye xde kurang papepown..

sooo zati...
STOP laa dari merungut yg idop kau rase kekurangan something...
perasaan 2 kau yg reka...
sbnrnye x wujud pown..
kan3??

ye2...
aku reka...
ish2...
terok kan aku nie??
xpe2

aku jadi terok cmni bile aku bowrink...
xtau nk wat pe..
nak tulis report,malas..
hehe

tetiba emo lak tdi...
ntah pape aku ni kan...

aku taip ape yg aku rase..
dah tdi aku rase cam 2
aku taip je laa cam 2

ni aku rase hepy lak..
hahahahaha
aku hampir gilax rupanye...
menakotkan...
wakakaka
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

NAH..
HAMBIK KOOOO...
SEKETOL PIC AKU...
hahahahahah




p/s:aku adalah sgt bowrink diwaktu begini...entry ni paling merapu...aku sendiri pown xpham..*wink3

0 oRg RaJiN MeNaiP:

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review