Nov 10, 2009

~DeNgKi SuNgGuH iTu oRg~

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 1:42 AM
perasaan hasad dengki
pelik....
seriyes aku pelik nape laa perasaan ni bleh wujud lam diri sesetengah manusia 2...
dengki btol org itu....

kalau dengki utk kebaikan xpe gak...
ni dengki yg ntah pape
mengong btol...

kalau xpuas ati sgt,dtg ckp dpan2 larh..
utk org2 yg berkenaan...
nape kau dengki sgt ngan aku n de group...
hah???
ade aku cbok hal kau selama ni??
kau bajet kau bagos sgt ker....
arap muka jer elok...
tpi perangai ntah pape...

4 ur information..
suka ati aku larh nk wat papepown...
ade aku guna duet kau...
weiiiiiiiiiiiiii
aku guna duit parents aku kasi laa...
xmintak 1 sen pown ngan kau...

ish...
geram btol laa aku ngan kau ni...
abis mood aku ilang arini...
sume sbb kau la..
cbok hal org jer memanjang...
kau igr kau 2 hebat sgt...
setakat nk gunakan org baik xpayah...
cuba laa aku idop sendiri...
jgn nk jadi kaki bodek...

blah laa kau...
aku xpernah nk mntk tolong ngan kau pown...
kau jer sometime terhegeh-hegeh mntk tolong ngan aku...

1 lgi aku nk kau igt...
kau duk mengata kat my bestfren,aku pown terasa sama tau...
ape laa yg kau ni busuk hati sgt...
lantak laa bestfren aku 2 nk wat ape pown...
nak pegi ujung dunia skalipown..
ape laa kau nak cbok...
aku pown pelik nape laa kau jeles sgt ngan die....

nasib baik laa bestfren aku 2 jenis cool...
die gak laa yg tenangkan aku arini...
aku sakit ati sgt2 bile ade yg duk mengata kat org yang aku cyg...
aku pown terasa sama tau x...

ish...
aku da xtau cmne nk berdepan ngan org mcm kau ni larh...
hope sgt sem ni berlalu ngan cepat...
aku xmo lgi duk ngadap muka kau....
owh si hati busuk...


4 oRg RaJiN MeNaiP:

Shahrin said...

singgah klik2 nuff disini... dengki tu kadang2 tak perlukan sbb.. klu kita buat kerja betul2 pun org dengki... zaman sekarang sya rasa perasaan dengki itu merosakkan ummah

~~PaHiT MaNiS KeHiDuPaN~~ said...

ThAnX YeRk...
Hmmm...
bToL3...
aPe PrObLeM DiEoRg SbNrNyE ErK??
SsH BtOL Laa...
HuHuHu

i'm still here said...

hahaha,..
aik,..relax2,.
hahha,..bawak bertenang ya cik zati,..
xbest taw nk mrah2,..rusak mood jak,..
senyum,sbb ngn senyuman,kita ley epykan owng di sekeliling kita,..

~~PaHiT MaNiS KeHiDuPaN~~ said...

HeHeHe...
CuBa uTk SeNyUm tPi KdG2 MooD pAnAs BaRaN 2 dTg GaKs..
kUi4...
XpE2...
PaSNiE SeNyUm JeR MaNjAnG...
=)

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review