Mar 5, 2009

MaRi BeLaJaR JePuN....

DiKaRaNg oLeH Zati JaM Malaysia 11:20 PM
arini klas math n jepun jer...klas mekatronik batal laks....cedih tol....muahahaahha...pdhal sonok x terkata..he2....klas math cam biase laa...ngan lawak tora cik mariam 2...ngan kekecohan bdk2 klas aku lgi....mmg ade jer mnde nk nyampok time cik mariam ckp...bising giler...heheh..tpi papepon klas kami mmg besh...sempoi giler...aku suke...ha3

pas abis klas math,klas jepun lak....ni laa time yg nk tgk kami sume pulun duk hafal2 hiragana laa,katakana laa n mcm2 bnde laa nk kna hafal...smpai berbelit dah lidah ni,,hahaha..nmpk jer byngan en yg ajr kiteorg subjek jepun 2,dah stat kecut perot dah...seram sejuk lak rase...cam biase laa..sblom stat klas msti ade kuiz...terketar-ketar tgn duk tulis...gaksei,ryugaksei,kaiwa,konbanwa,en yamada n mcm2 lgi laa ditnya...pening2..
pas abis kuiz 2,en 2 smbung ajr yg minggu lpas punye...cam biasa laa..die akn tnye sorang2...kna turn bdk india klas aku yg sorang ni mmg lwak laa...smpai berair mata aku gelakkan dia...mane xnya..die duk btol2 blkg aku...ape yg die sebot,sebijik2 aku dgr...amik kau...haaa...mmg lawak laa...nk tahan gelak punye psl smpai sakit perot aku....hahaha..

kisah mlm lak...
bgn je tdo,perot cnfirm2 laa lapar kan..tnye rumate aku aka min..die kate nk gi psl mlm...aku igt nk kirim kat die...tetiba lak mira ajk aku gi psr mlm skali...aku pon ape lgi,terus bergerak pantas bersiap...hehhe...ambik pakwe min aka capek kat umah die n teros bergerak ke psr mlm...smpai2 je tgk byk yg dan nk tutup...mknan pon byk yg dah nk habis....beli pon ala kadar je laa...kami beli keropok lekor,apam balik n nasi berlauk...air lak cincau...mknan xsmpat nk snap tdi coz lapar sgt..smpai2 teros mkn..hahaha..

esok lak ade test production system...mlm ni,stdy laa aku..hehe...
mls tol laa nk menghafal..huhu...redha je la...
kate student...ni laa kejenye kan..hehe...
k laa...xde mnde dah aku nk celoteh kat cni...gmbar pon mls nk publish arini...tgk laa esk2 kalau aku rajin aku tmbh2 lagi erk...bye..

life is ceria..:)

2 oRg RaJiN MeNaiP:

Cah nDeso said...

Helo, I am Willis . I visited you.
It's a nice blog

pRiNceSSmYra said...

oittt...dh2 r 2,,,g tido...esk test production...

 

tekantekankeyboard Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review